SGK | Konular | Kitaplar

Survivor Tolga Karel Kimdir



Survivor 2014 için ünlüler takımında ilk ismi açıklanan yarışmacı tolga karel olmuştu..herkesin yaprak dökümünde oynadığı kötü karakterinden sonra hafızalara kazınan Tolga karel başka dizilerde de çok rol almış bir oyuncu..fakat yaprak dökümü en çok hatırda kalan karakteri oldu..

Survivora katılan Tolga karel aynı zamanda profesyonel bir fotografçı..evli çocuk sahibi olan tolga karelin hayatına ve biyografisine şöyle bir gözatalım

Asıl Adı Tolga Önce Olan Tolga Karel; 01 Ekim 1978 de İstanbul’da dünyaya gelmiştir.

Tolga Karel, Gösteri Sanatları-Sinematografi-Drama dallarında eğitim almıştır. Paris Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü'nden mezun olduktan sonra sinema ve tiyatro eleştirmenliği yapmak için yine Paris'te Yüksek lisans yapmaya karar verir ve yapar.



Tolga Karel ; Ebru Gündeş, Özcan Deniz, Hülya Avşar, Nalan, Ebru Yaşar, Petek Dinçöz, Zeynep Mansur, Hande Yener gibi solistlerin albümlerinde şarkı sözü yazarlığı ve besteciliği yapmıştır. Oyunculuğunun yanı sıra internettte çok popüler olan bir müzik kanalında sinema ve tiyatro hakkında haftalık köşe yazıları yazmaktadır.

Yaprak Dökümü dizisiyle ünlenen oyuncu Tolga Karel, Bulgaristan'da düzenlenen Best Model of the World yarışmasında ikinci olan ve bir süredir birlikte olduğu Azerbaycanlı manken Günay Musayeva ile yıldırım nikahı ile 29 ağustos 2011 de evlendi.