SGK | Konular | Kitaplar

Survivor Gökhan Keser Kimdir



Survivor ünlüler takımında yer alan erkek yarışmacılardan biride oyuncu ve pop şarkıcısı Gökhan Keser oldu...

Gökhan keser oyunculuk şarkıcılık dışında aynı zamanda bir Manken. "Manhunt International 2006" Dünya Üçüncüsü oldu. "Best Model Of Turkey 2005 İkincisi" oldu.

Daha henüz 14 yaşındayken mankenlik yapıyordu. Birçok defileye çıktı, ATV'de yayınlanan "Selena" adlı dizide "Burak" adındaki Türkçe öğretmenini canlandırmaktadır. "Miss & Mr. Model" yarışmasını kazanarak sırasıyla Best Model Of Turkey ve Manhunt International'da dereceler yakaladı. 2008 yılı başlarında bir single çalışması ile müzik piyasasına giriş yaptı.



1987 İzmir doğumlu Gökhan Keser, aslen Rize Pazar lı bir ailenin oğludur. 14 yaşında hobi olarak başladığı modellik kariyerine birçok şey sığdırdı. Yurt içinde ve yurt dışında sayısız işler gerçekleştiren Keser,hobi olarak başladığı bu yolda Türkiye'nin belli başlı isimleri arasında yerini aldı.

2007 senesinde en başından beri yapmak istediği tek iş ve en büyük hedefi olan,müzikal kariyeri için albüm çalışmalarına ağırlık verdi.Çalışmalarına devam ederken 2008'de Zerrin Özer'in "Ömür Geçiyor" albümünün vokallerinde de bulundu.2008 yılında "Hepsi" grubuyla birlikte yönetmenliğini Mete Özgencil'in yaptığı "Kayıp Çocuklar Cenneti" isimli sinema filminde başrolü paylaştı.