SGK | Konular | Kitaplar

Survivor Hilmi cem Hangi Dizide Oynayacak


Survivor 2013 ünlüler gönüllüler takımının 2 gönüllü ismi hilmi cem ve fatma gül fakı aşk mı yaşıyor? survivor şampiyonu hilmi cem intepe fatma gül fakı ya aşkını ilan etti peki fatma gül hilmi cem in aşkına karşılık verdi mi?

Survivor Şampiyonu Hilmi Cem İntepe, "Nasıl bir sevgili istersin?" sorusuna şu yanıtı vermişti: "Adriana Lima'ya hayranım. Onun gibi bir sevgilimin olmasını arzu ederim."

Hilmi Cem'in bu sözleri sosyal medyada "Hilmi Cem, Fatmagül Fakı'ya ilan-ı aşk etti" diye yorumlanmıştı.

Ama Fatmagül Twitter'da Hilmi Cem'den "Kardeşim" diye bahsetti. 'Survivor Şampiyonu'nun hayalleri yıkıldı.fatam gül fakı twitter hesabından bir işadamı ile samimi fotograflarını da yayınladı..buda sevgilisinin işadamı oldugnu iddiaları ile yorumlandı..

Bazılar ise fatmagül fakı nın ada da sürekli kardeşim dedigi için hilmi cem e aşkına karşılık vermesi olumsuz karşılanacagı için saklandıgı onunda hilmi cem e karşı boş olmadıgı iddasını yapıyor..bunu zaman gösterecek..bir iddia da ikilinin muhteşem yüzyılda birlikte rol alacagı yönünde..

Fakat Televizyon eleştirmeni Mesut Yar, Survivor şampiyonu Hilmi Cem'in bir dizi de başrol oynayacağını yazdı.

İşte o yazı:

Survivor'ın bu sezon şampiyonluğu kazanan ismi Hilmi Cem'e inanılmaz bir teklif geldi. Genç yarışmacı önümüzdeki sezon itibari ile Star TV'de yayınlanacak bir dizinin başrolünde yer alacak. Dizinin ismini henüz öğrenebilmiş değilim ama sözleşmenin imzalandığı bilgisi geldi. Üstelik son günlerin deyimiyle bu "kesin bilgidir!"

Bu arada Hilmi Cem ile kankaya bağlayan diğer yarışmacı Murat'ın da ilk etapta tek şarkılık bir albüm yapacağı kulisi de netleşiyor. Onun da bilgisini artık önümüzdeki günlerde bu köşede okursunuz.