SGK | Konular | Kitaplar

Survivor da Duygu Dağhan Aşkı Konuşuluyor !

Survivor 2013 Panama da yapılıyor bu sene..daha çok kavgalar lar gündeme gelen survivorda ilginç bir iddia ortaya atıldı..

Survivprın hırçın kızı duygu çetinkaya nın ünlülerden gönüllülere geçen Dağhan külegeç ile aşk yaşadığı konuşuluyor..Acun Ilıcalı'nın yapımcılığını üstlendiği Survivor Ünlüler Günüllüler yarışmasında yeni bir aşk iddiası gündeme geldi.

Bu yıl Survivor'da ada birleşmesi gerçekleştirilmezken, geçtiğimiz haftalarda yarışmaya bir kişi fazla başlayan ünlüler takımından bir isim gönüllüler takımına geçmiş, ünlüler arasında yapılan oylamada ise bu isim Dağhan olarak belirlenmişti.

TATLI ATIŞMALAR

Dağhan'ın gönüllüler arasına katılamsının ardından ise günüllüler takımının en çok konuşulan ismi olan Duygu ile Dağhan arasında da bazı tartışmalar yaşanmaya başladı. Ancak son olarak ortaya atılan iddialara göre, Survivor Duygu ile Dağhan arasında bir aşk filizleniyor. İkilinin arasında yaşanan tartışma ve tatlı atışmalar bu iddiaya destek olarak gösteriliyor.

Son olarak iki ekip arasında oynanan boya oyununda Dağhan'ın saha kenarına gelerek Duygu'ya masaj yapması ise aşk iddialarını daha da güçlendirdi.

Son haftaya dokunulmazlık sembolü ile giren Dağhan'ın adada kalacak olması ve Duygu'nun elenmek üzere adının ada konseyinde önerilmesinin de Dağhan'ı üzdüğü belirtiliyor.