SGK | Konular | Kitaplar

Survivor Larissa Gacemer Kimdir


Krem dizisinde rüya karakterini canlandırarak tanınan brezilyalı manken Larissa gacemer kimdir ? Türkiyeye gelin olarak gelen ve yerleşen Larissa (Larissa Rodrigues Gacemer), 1988 Sao Paulo, Brezilya doğumlu Model, Oyuncudur


17 yaşında modellik kariyerine başlayan Larissa Gacemer görev aldığı reklam kampanyaları sebebiyle ABD, Fransa, İngiltere, Japonya ve Türkiye'nin de içinde bulunduğu bir çok ülkede çalışmalarda bulunmuştur.

İşte bu çalışmalarından birinde İzmir’de çalışmış ve bu süre zarfında tanıştığı , yakışıklı manken ve eski basketbolcu Burak Gacemer ile 2011 yılında dünya evine girdi.Şu anda da İstanbul’da yaşıyor.

29 yaşındaki Güzel Larissa hemen yapımcıların dikkatini çekmiş olacak ki Krem dizisiyle birlikte Türk izleyicinin karşısına çıktı. Sadece model olduğu halde oyunculuğa geçen biri değil Larissa, Türkiye'ye gelmesinden önce Brezilya'da 4 yıl tiyatro eğitimi almış.

Larissa Gacemer Krem adlı diziyle ilk oyunculuk deneyimini de Türkiye'de yaşıyor ve "Rüya" karakterini canlandırıyor. ,
1.75 boyunda olan Larissa gacemer türkçe bilmediği için dizide ki rüya karakteri kendi sesi değil seslendirme..

Larissa gacemer ayrıca krem dizisinde tanındıktan sonra bir parfüm markasının reklamında rol aldı..krem dizisinin final yapınca hemen ara vermeden survivora katıldı..

Larissa gacemer survivora para için katıldıgını kazanırsa çocuk yapacagını söylüyor..