SGK | Konular | Kitaplar

hilmi cem hangi dizide oynayacak

Survivor Hilmi cem Muhteşem Yüzyıl da Oynayacak mı?


Survivor 2013 şampiyonu olan gönüllüler takımı yarışmacısı hilmi cem intepe nin yıldızı parlıyor..şampiyon olduktan hemen sonra 3 önemli dizi için teklif aldıgı ve oyunculuk ta yapmak istedigi söyleyen hilmi cem intepe yeni sezonda dizi oyuncusu olarak seyirci karşısına çıkıyor..Önder Sarıahmetoğlu bugün gündeme bomba gibi düşen bir yazı kaleme aldı. Yazıda Survivor 2013 Ünlüler Gönüllüler yarışmasının şampiyonu Hilmi Cem İntepe'nin oyunculuğa göz kırpmasıyla ilgili bölümde, Hilmi Cem'in Muhteşem Yüzyıl sarayının paşalarından olabileceği bilgisi veriliyordu.



İşte o yazının ilgili bölümü:

Survivor Hilmi cem İntepe Şampiyon Olduktan Sonra Neler Anlattı

Survivor 2013 ünlüler gönüllüler şampiyonu olan ve ilk defa bir gönüllü olarak finale adını yazdıran hilmi cem intepe survivor sonrası özellikle genç kızların ilgi odagı oldu..

Dans eğitmenligi yapan aynı zamanda öğrencilige devam edecek olan hilmi cem hayranlarına müjde verdi..önümüzdeki sezonlarda hilmi cem i tv ekranlarında dizi,sinema yada reklam filmlerinde görebilecegiz..

İşte hilmi cem kimdir neleri sever sevgilisi var mı ne iş yapıyor büyük ödülü ne yapacak hepsini acun.com dan evren dogru ya verdigi röportajda anlatıyor..

işte hilmi cem röportajı
Hilmi, şampiyonluk öyküsünü bol bol konuşacağız. Önce daha yakından tanıyalım seni?

Ben 19 Mayıs 1992 doğumluyum. Anne ve babam ilk okul öğretmeni. Benden büyük bir ablam var.

Öğrencisin diye hatırlıyorum?

Evet. Muğla Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu’nda, 3. sınıf öğrencisiyim.

Şampiyonluk 1 dönem kaybına sebep olmuştur o halde sana?